Aktuelt

  • PRESSEMEDDELELSE

    >18. august 2016 Loomis køber Bankernes Kontantservice Bankernes Kontantservice (BKS) kan i dag...

  • Hammel Frijsenborg Apotek ​

    ”Jeg blev introduceret til Loomis SafePoint for 2 år siden, da jeg arbejde som farmaceut på...

PRESSEMEDDELELSE

>18. august 2016

Loomis køber Bankernes Kontantservice

Bankernes Kontantservice (BKS) kan i dag oplyse, at Loomis-koncernen, der håndterer kontantservice i mere end 20 lande, har overtaget aktiekapitalen i BKS. Købesummen udgør ca. 250 mio. DKK (enterprise value). Handlen forventes at være endeligt på plads senere i august.

BKS blev etableret i 2010 ved en sammenlægning af en række bankers kontantfunktioner. Loomis er børsnoteret på NASDAQ i Stockholm og har ca. 22.000 ansatte og en omsætning på ca. 16 mia. SEK.

Afgående bestyrelsesformand for BKS, Peter Lybecker, udtaler: "Vi er i mål med de oprindelige planer bag etableringen af BKS, og bestyrelsen har i den forbindelse foretaget en grundig strategisk gennemgang af BKS’ muligheder for vækst og udvikling. Konklusionen på dette er, at Loomis med sin mangeårige og internationale erfaring med kontanthåndtering er den rigtige langsigtede ejer af BKS."

Patrik Andersson, CEO Loomis AB, udtaler: "BKS styrker vores forretning med moderne kontantcentre i København og Aarhus samt stærke kompetencer og en attraktiv kundeportefølje. Vi får samlet set en god platform, så vi kan levere den bedste og mest konkurrencedygtige og kosteffektive kontanthåndtering og samtidig sikre, at det også fremover er attraktivt at anvende kontanter."

For yderligere information kontakt:

BKS:

Bestyrelsesformand Peter Lybecker og adm. direktør i Nordea Danmark, kontakt venligst presseafdelingen på +45 24 98 48 89

Loomis:

Patrik Andersson; Formand og CEO, +46 76 111 34 00, patrik.andersson@loomis.com

__________________________________________________________________________________________________

Om BKS

BKS er specialist i effektiv og sikker kontanthåndtering for forretninger, erhvervsvirksomheder, kommuner og pengeinstitutter. BKS blev etableret i 2010 ved en sammenlægning af en række bankers kontantfunktioner inden for pengetransport og pengeoptælling. Formålet med etableringen var at samle kompetencerne ét sted og højne sikkerheden i branchen. BKS har ca. 340 ansatte.

Om Loomis Danmark

Loomis Danmark A/S tilbyder sikre og effektive løsninger inden for værditransport og værdihåndtering til detailhandlen og til banker og sparekasser. Loomis Danmark er specialister i at beskytte, transportere, optælle og bankindsætte kontanter for kunderne.

Loomis Danmark er en del af en international koncern med 400 afdelingskontorer fordelt på mere end 20 lande i Europa, USA og Sydamerika. Vi bruger blandt andet vort internationale netværk til at få ideer og inspiration til sikre og effektive metoder, der kan bringe pengene "bedst og billigst" fra butikken eller filialen til bankkontoen.

 

Hammel Frijsenborg Apotek ​

Apotek

”Jeg blev introduceret til Loomis SafePoint for 2 år siden, da jeg arbejde som farmaceut på Apoteket Rosen i København og jeg var meget imponeret over systemet. Pengene blev blot puttet i en SafePoint og så behøvede vi ikke foretage os mere.
Da jeg selv blev udnævnt til Apoteker og overtog Hammel Frijsenborg Apotek pr. 1. juli 2016, så var jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg skulle have samme løsning på mit apotek.
Nu har vi fået Loomis SafePoint på apoteket og det giver en høj grad af sikkerhed og det er nemt og bekvemt for os. Jeg kan kun varmt anbefale Loomis”.

Hammel Frijsenborg Apotek ​

Aktuelt

Kontakt

Loomis Danmark A/S

Litauen Alle 1
2630 Taastrup

Tel: +45 7026 4242 
Email: kundesupport@dk.loomis.com

 

Tidligere BKS

Kundeservice tel: +45 3017 0200
Kundeservice mail: kundeservice@dk.loomis.com