Job hos Loomis

Loomis er en ledende totalleverandør af kontanthåndteringsydelser i Danmark. Vi har 420 engagerede medarbejdere fordelt på kontantcentre i København og Aarhus. Herfra dækker vi hele Danmark og servicerer vores kunder med sikker og effektiv kontanthåndtering

Vi arbejder ud fra vores centrale værdier som er People, Service og Integrity og disse værdier er med i alt, hvad vi foretager os. Det er derfor vigtigt, at alle efterlever værdierne og yder en dedikeret indsats og tager ansvar.

Det er ikke tilfældigt at People er vores første værdi. I Loomis arbejder vi målrettet på at have de mest kompetente medarbejdere i vores branche. Vi fokuserer derfor konstant på et godt arbejdsmiljø og på at tiltrække de mest kvalificerede medarbejdere. Vi udvikler og styrker enkeltpersoner såvel som hele organisationen.

Loomis Danmark indgår i Loomis AB og er del af en international koncern inden for kontanthåndtering med 22.000 ansatte og 400 kontorer fordelt på mere end 20 lande i Europa, USA og Sydamerika.

 

Ledige stillinger:

Studentermedhjælper til PR and Communication

 

ARDUDENVISOKER

 

People

 

 

Service

 

 

Integrity

Aktuelt

Kontakt

Loomis Danmark A/S

Litauen Alle 6
2630 Taastrup

Tel: +45 7026 4242 
Email: kundesupport@dk.loomis.com

 

Tidligere BKS

Kundeservice tel: +45 3017 0200
Kundeservice mail: kundeservice@dk.loomis.com