ATM Service

Thumbnail

Lad Loomis stå for overvågningen af både pengebeholdning og teknikken samt sikre bestilling af sedler og opfyldning af jeres pengeautomater, så I kan fokusere på kunderne.

Loomis tilbyder efter nærmere aftale at forestå såvel beholdningsovervågning som teknisk overvågning af pengeautomater. ​Vi sørger for bestilling af sedler, opfyldning og teknikbesøg til pengeautomaterne, og vi servicerer automaterne efter behov.

Pengeinstituttet ejer pengeautomaten, mens Loomis sørger for at den hverken løber tør for sedler eller løber fuld. Pengeinstituttet skal blot betale Loomis for de kontanter, som vi fylder i pengeautomaten. Endnu lettere og endnu mere smidigt bliver det, hvis pengeinstituttet helt overlader pengeautomaterne til Loomis. Læs mere under Loomis ATM.

Pengeinstituttet kan også nøjes med at overlade selve pengeserviceringen af pengeautomaterne til Loomis og dermed slippe for at håndtere arbejdet med at påfylde og returoptælle kontanter fra pengeautomaten.

Påfyldning og afhentning af returbeholdninger
Loomis servicerer alle typer af pengeautomater med danske og udenlandske sedler.

Servicering sker med DKK, EUR, USD eller anden valuta efter nærmere aftale. Vi aftaler, hvornår vi påfylder likviditet i automaten, tager restlikviditeten med til kontroloptælling samt indsætter beløbet på filialens konto.

Loomis servicerer både almindelige pengeautomater, pengeautomater med indbetalingsmodul og recirkulerende pengeautomater – uanset om der er tale om interne pengeautomater, gennem-mur-pengeautomater eller pengeautomater, som ikke står i en filial. 

Servicering af pengeautomater sker på faste ugedage eller fleksibelt, så pengeinstituttet hele tiden er sikret en høj oppetid på pengeautomaterne.

Klargøring, kontrol og soignering
Loomis yder first-line-service, hvor vi checker kvitteringsruller, rensekort med videre, opsamler inddragne kort og renser kortlæseren. Vi sikrer, at automaten ser pæn og funktionel ud og fjerner eventuel snavs. Alle hændelser og observationer registreres og rapporteres til pengeinstituttet efter endt servicering.

Udlejning af blækkassetter og elektroniske låse
Loomis tilbyder at udleje blæksikrede kassetter til pengeautomater af mærkerne NCR og Diebold Nixdorf. Loomis ejer udstyret og forestår serviceaftaler, vedligeholdelse, kontakt til leverandører og administration. Vi tilbyder også at udleje de krævede elektroniske låse til pengeautomater.
 

Thumbnail