Erhvervsrådgivning

Thumbnail

Loomis kan bistå med rådgivning af erhvervskunder, når det kommer til den daglige kontanthåndtering. Vi kan sammensætte løsninger, der passer til den enkelte kundes behov.

Loomis har en række kontantløsninger, som vi tilbyder detailhandelen med flere traditionelle og avancerede løsninger, hvor Loomis’ kontanthåndteringsløsninger er placeret hos detailhandleren.

Eksperter i kontanthåndtering
Loomis tilbyder at stille vores ekspertise omkring kontanthåndtering og de mange mulige løsninger til rådighed for dine erhvervsrådgivere således, at I som pengeinstitut kan medvirke aktivt til at finde en god løsning for jeres erhvervskunder.

Vi er specialister i kontanter, hvilket dine erhvervsrådgivere kan få gavn af. Vi har brochurematerialer, guides m.m., som vi kan stille til rådighed og vi kan tilbyde en henvisningsaftale, hvor vores eksperter inden for 2 hverdage kontakter din erhvervskunde og finder den løsning, som passer bedst både praktisk og økonomisk til den enkelte kunde.

Den traditionelle løsning
I den traditionelle løsning henter Loomis pengeposer direkte hos dine erhvervskunder. Samtidigt tilbyder vi at levere byttepenge. Derudover optæller og krediterer vi pengeposerne for din erhvervskunde.

Loomis SafePoint® løsning
Loomis tilbyder også andre services under navnet SafePoint®. Løsningerne rækker fra opstilling af en traditionel deponeringsboks til flere varianter af elektroniske løsninger, hvor din erhvervskunde deponerer dagens omsætning i en elektronisk boks, eller hvor vi stiller et anlæg op, der både kan modtage dagens omsætning og udbetale beholdninger til din erhvervskundes kontantkasser.

Vi anbefaler, at vi indgår en direkte aftale med din erhvervskunde, men Loomis kan også være underleverandør på dine vegne.
 

Thumbnail