Loomis ATM 24/7

Thumbnail

Har I pengeautomater, som I ikke længere ønsker at drive? Vil I give kunderne mulighed for at anvende et voksende netværk af pengeautomater?

Med Loomis ATM kan pengeinstituttet give deres kunder tilgang til et voksende netværk af pengeautomater i hele landet på samme vilkår, som i de automater pengeinstituttet selv driver. Samtidig slipper pengeinstituttet for at bekymre sig om pengeautomaten og kunderne, der bruger den.

Med andre ord - går pengeinstituttet med overvejelser om at reducere omkostningerne til drift af eksterne pengeautomater, men samtidig ønsker at sikre lokal adgang til kontanter, så har Loomis en løsning.

Loomis ATM løsning bygger på vores egen infrastruktur og kan implementeres hurtigt og med et minimum af tidsforbrug. Pengeautomaten kan Loomis-brandes eller beholde pengeinstituttets navn, det er helt op til pengeinstituttet og løsningen kan spænde fra overtagelse af et par enkelte automater til fuld outsourcing.

Ønsker pengeinstituttet en løsning ”midt i mellem”, så har Loomis også et bud på det.

Kontakt os, så vi kan beregne, hvad Loomis' løsning betyder for dit pengeinstituttet. Når Loomis har overtaget pengeautomaten, skal I som pengeinstituttet ikke længere bekymre sig om hverken driften eller kontakten med kunderne i automaten. Det gør Loomis.
 

Thumbnail