Afhentning

Thumbnail

Til dig, der gerne vil have, at Loomis henter kontanterne i butikken. Hvor ofte vi kommer og henter dine kontanter er op til dig - du vælger selv det interval, som passer dig og din hverdag i butikken.

Vi henter pengene, tæller dem op og sætter dem ind på din konto. Ved samme besøg har vi mulighed for at medbringe forudbestilte byttepenge. Du bestiller de mønter, du skal bruge i vores web-shop. Nemt og hurtigt.

Loomis kontanthåndteringsaftale indeholder

  • Afhentning

  • Optælling

  • Byttepengelevering

  • Hurtig indsætning af pengene på jeres konto

  • Rapportering

  • Sikkerhedsanalyse

Vores uddannede chauffører henter mønt, seddel og udenlandsk valuta
Alle vores chauffører er specialuddannede og anvender de nyeste og mest avancerede tekniske hjælpemidler. Vi benytter scannere, når vi afleverer og henter dine penge, så alle ordre kan spores elektronisk. Det giver dig optimal sikkerhed.

Foruden danske sedler og mønter, har du også mulighed for at aflevere udenlandsk valuta til os. Loomis tilbyder i dag mange forskellige valutaer som standard. Kontakt os for mere information.

Loomis har ansvaret for pengene
Og når vi henter pengene, overtager vi ansvaret - så får du mere tid til at passe din forretning og ikke mindst dine kunder. En anden fordel er, at personalets sikkerhed forbedres, når vi tager ansvaret for transporten af pengene.

Inden opstart udfører vi en sikkerhedsanalyse i din virksomhed, således at vi sikrer, at afhentningen af dine kontanter foregår så sikkert og smidigt som muligt.

Vi sørger for, at du har byttepenge
Omkostningen for at levere byttepenge til dig indgår i pakkeprisen. Du bestiller selv byttepenge - både mønter og sedler direkte i vores web-bestillingssystem.

Sådan bliver du kunde
Er du interesseret i at slippe for at skulle håndtere din kontantomsætning i det daglige eller har du spørgsmål, så kontakt vores Kundeservice.
 

Thumbnail