SafePoint

Thumbnail

Nu kan du sætte dagens omsætning i banken, uden at forlade forretningen. Loomis SafePoint er en enkel og effektiv kontanthåndteringsløsning, der sparer dig for tid og omkostninger. Manuel optælling overflødiggøres og internt svind minimeres.

SafePoint tager det hårde arbejde ud af optælling, sortering og pakning af pengeposer. SafePoint bringer kontanter ind i den digitale æra. Vores unikke løsninger gør dit liv lettere ved at gøre kontanthåndtering hurtigere, sikrere og smartere.

Faster
Vores end-to-end løsninger tilbyder en ægte one-stop-shop til alle dine kontanthåndteringsbehov. Vi hjælper dig med at vælge den bedste løsning til din butik. Vi sørger for træning på stedet for dig og dit personale og klarer levering, installation og efterfølgende vedligeholdelse. 

Safer
Så snart du deponerer dine penge i din SafePoint, er de risikodækket. Årtier med Loomis kontanthåndteringsviden og vores specielt udvalgte samarbejdspartnere betyder pålidelighed og giver dig fuldstændig ro i sindet.

Smarter
Intelligente teknologier og software til dynamisk logistik og behovsprognose, samt overvågning. Online adgang til data af alle dine transaktioner via vores SafePoint-portal på PC, tablet eller smartphone.

Fordele ved SafePoint

  • Forbedret medarbejder effektivitet
  • Sikker kontantopbevaring og transport

  • Forbedret cash flow

  • Reducerede medarbejderomkostninger

  • Reduceret svind

  • Kontantomsætningen er garanteret og risikodækket fra deponering

  • Detektion af falske sedler

  • Øget sikkerhed for ansatte og kunder

  • Automatiseret rapporteringssystem

SafePoint Boutique

SafePoint Boutique dækkes af 6 forskellige modeller og henvender sig til små og mellemstore butikker. Modellerne i denne serie er beregnet til deponering af sedler og mønter.

Se film om SafePoint Boutique HER.

Thumbnail

 

Thumbnail

 

SafePoint Store

SafePoint Store dækkes af op til 42 forskellige konfigurationer og henvender sig til store butikker. Modellerne i denne serie kan alle sammen ind- og udbetale samt recirkulere både sedler og mønter.

Se film om SafePoint Store HER.

Thumbnail
Thumbnail

 

Begge serier er bundet sammen af Loomis Professional Services, som sikrer alt det nødvendige fra rådgivning, installation, træning, service og vedligehold. Med vores brede udvalg er vi sikre på, vi kan finde en god løsning der passer dig.

Tjek vores infographics og videoer ovenfor for at se, hvor let det er at bruge en SafePoint. Du kan også besøge Safepoint.loomis.com og læse endnu mere om vores SafePointløsninger

SafePoint gør det hurtigere, sikrere og smartere for butikker og supermarkeder at håndtere kontantomsætningen.