Bæredygtighed

I 2017 integrerede Loomis mål for bæredygtighed i Loomis’ strategiske plan for 2018-2021. 

Det gjorde vi, fordi vores rolle som et af ​​verdens førende værdihåndterings- selskaber kræver langsigtet ansvar. Ved at stræbe efter en god balance mellem økonomisk vækst, social retfærdighed og miljøhensyn, bidrager vi aktivt til en bæredygtig fremtid.

For at gøre bæredygtighedsspørgsmålet konkret for Loomis, har vi omdannet bæredygtighed til relevante og klare prioriteter, skræddersyet til vores forretning. Dette har resulteret i ambitiøse og høje mål:

  • Nul arbejdsskader

  • Reduktion af kuldioxidemissioner med 30%

  • Reduktion af forbruget af plast med 30%

For at omdanne bæredygtighedsspørgsmålet til relevante og klare prioriteringer for vores særlige forretning, har vi formuleret seks fokusområder, som du kan se på billedet.

Thumbnail

Nogle eksempler på, hvad vi gør, er, at vi forsøger at optimere de afstande, vi tilbagelægger på vores daglige ruter. Vi har software i bilerne, som hjælper til mere økonomisk og mere sikker kørsel. Vores møntposer og seddelposer består af genanvendt plast for at reducere vores plastforbrug.

Vi arbejder naturligvis også med social og økonomisk bæredygtighed på forskellige måder, såsom uddannelse og risiko- og sikkerhedsarbejde for at reducere risiciene for vores personale, og vi arbejder forebyggende for at reducere antallet af arbejdsskader.

Læs mere om vores mål for bæredygtighed.

Vi er på en rejse for at udvikle vores forretning på en bæredygtig måde.