Fakta om Loomis

Hos Loomis har vi specialiseret os i kontant- og værdihåndtering og hjælper vores kunder med kontanthåndtering fra kasse til konto.

Som kunde hos os, har du flere valgmuligheder for at skabe omkostningseffektive løsninger, som passer til dit behov. Vi tilbyder forskellige løsninger eller vi kan skræddersy den løsning, som passer til dit behov. Loomis har mange års erfaring, som du kan læse om HER.

Thumbnail

Loomis i Danmark
I Danmark har Loomis 2 kontantcentre og 250 ansatte. Vores biler kører dagligt ud fra vores kontantcentre til alle steder i landet. Loomis’ hovedkontor i Danmark er placeret i Taastrup, og vores andet kontantcenter ligger i Brabrand.

Vores organisation
Loomis er en decentraliseret organisation, og som i andre lande er vi i Danmark organiseret til at styre den daglige drift, hvor møder med kunder og medarbejdere finder sted. Dette gælder uanset om det drejer sig om rådgivning til komplette løsninger eller mere enkle behov. Intet er for stort og intet er for småt.

Koncernen Loomis
Loomis-koncernen har aktiviteter i 20 lande og ca. 24.000 ansatte over hele verden. Koncernen havde en samlet omsætning på SEK 21 mia. i 2019. Loomis er børsnoteret på big cap-listen på Nasdaq Stockholm. Du kan læse mere om Loomis koncernen  på  www.loomis.com