Vil du arbejde hos os ?

Loomis er ledende totalleverandør af kontanthåndteringsydelser i Danmark. Vi har ca. 300 engagerede medarbejdere fordelt på kontantcentre i København og Aarhus, hvorfra vi dækker hele Danmark og servicerer vores kunder med sikker og effektiv kontanthåndtering.

Loomis sikrer, at strømmen af ​​kontanter fungerer i vores samfund, så alle kan handle og betale. Virksomheden har to primære forretningsområder; vi henter og bringer kontanter til vores kunder, og vi optæller kontanterne i specielle kontantcentre.

Vores kunder, såsom banker og detailhandlere, tilbydes sikre og effektive løsninger til håndtering af kontanter og andre værdigenstande. Alle medarbejdere spiller en afgørende rolle for at sikre, at vi altid opfylder vores kunders forventninger og gerne mere til, med hensyn til kvalitet og serviceniveau. Håndtering af kontanter stiller også høje krav til vores medarbejdere, der tager et stort ansvar hver dag og udfører en vigtig social opgave.

Vi arbejder ud fra vores centrale værdier, som er People, Service og Integrity og disse værdier er med i alt, hvad vi foretager os. Det er derfor vigtigt, at alle efterlever værdierne og yder en dedikeret indsats og tager ansvar.

Det er ikke tilfældigt, at People er vores første værdi. I Loomis arbejder vi målrettet på at have de mest kompetente medarbejdere i vores branche. Vi fokuserer derfor konstant på et godt arbejdsmiljø og på at tiltrække de mest kvalificerede medarbejdere. Vi udvikler og styrker enkeltpersoner såvel som hele organisationen.

Vi søger altid dygtige medarbejdere - så tjek vores aktuelle job -  måske har vi lige jobbet til dig.

Thumbnail