Valuta

Thumbnail

Udover danske kontanter tilbyder Loomis levering og afhentning af valuta. Vi har et bredt udvalg af udenlandsk valuta til fordelsagtige og konkurrencedygtige kurser - og vi har naturligvis kort leveringstid.
Vi tilbyder også at købe din valuta til
fordelagtige priser.

Loomis har specialister i virksomheden, der er dedikeret til netop arbejdet med køb og salg af valuta. Det er din garanti for, at du får konkurrencedygtige priser.

Loomis tilbyder i dag mange forskellige valutaer som standard. Kontakt os for mere information.

Indgå en valuta aftale med Loomis
For at kunne sælge og købe din udenlandske valuta, har vi brug for at stille nogle uddybende spørgsmål til din virksomhed - for bedre at kunne forstå dig som kunde og kende din virksomhed. I henhold til gældende lovgivning skal vi foretage en såkaldt KYC (Know Your Customer) analyse.

Derfor modtager du en speciel formular, som du bedes udfylde og returnere sammen med kontrakten. Hvis blanketten ikke returneres til Loomis, kan vi desværre ikke tilbyde handel med valuta.

Når formaliteterne er på plads, modtager du en særskilt kontrakt på denne del af vort samarbejde. Og så er vi i gang, og du kan uden problemer modtage dine kunders valuta og få dem håndteret til konkurrencedygtig pris sammen med din øvrige kontantomsætning. Begge dele håndteres og afregnes på samme tid.
 

Thumbnail