Døgnboks

Thumbnail

En døgnboksaftale er til dig, som gerne vil aflevere dine penge i en Loomis døgnboks. Vi henter døgnboksposerne, optæller og krediterer dig efterfølgende.

Loomis' døgnbokse tømmes jævnligt, så pengene hurtigt kommer ind på din konto. Du skal blot selv deponere dagens omsætning i en døgnboks i nærheden af dig eller din virksomhed.

Døgnboksaftalen indeholder

  • Deponering af kontanter i 5 døgnbokse i hele landet

  • Pengeposer og bilag

  • Hurtig indsætning på din konto

Så enkelt bestiller du. Klik her for at blive kunde hos Loomis.
 

Enkelt, sikkert og omkostningseffektivt
Loomis Døgnboks er et nemt  alternativ for dig, som håndterer mindre mængder af kontanter og ikke har behov for en direkte kontanthåndteringsaftale med os.

Sådan fungerer det
Du pakker din dagsomsætning i en pengepose og deponerer den i din nærmeste Loomis Døgnboks. I samme øjeblik pengeposen med kontanterne  ligger i boksen, overtager Loomis ansvaret for dem. Ud over danske sedler, kan du også aflevere op til DKK 50,- i mønter.

Loomis Døgnbokse tømmes flere gange i løbet af ugen af en Loomis værditransport, som transporterer kontanterne til vores kontantcentre, hvor dine penge optælles og sættes ind på din konto. I forbindelse med døgnboksaftalen, er det muligt at få leveret byttepenge direkte i butikken efter nærmere aftale. Du finder vores døgnbokse i Danmark her. 

Pengeposer og bilag indgår som en del af løsningen. Du bestiller dine tilbehørsvarer – pengeposer og bilag - direkte i vores bestillingssystem.

Hurtig kreditering af din bankkonto
Loomis Døgnbokse er bankneutrale, hvilket indebærer, at du selv bestemmer hvilken bank og hvilken konto, du ønsker krediteret. Eneste krav vi stiller er, at det er en dansk bankkonto.

Thumbnail